Wednesday, 6 January 2016

Give Away Bernilai RM500 by Nurfuzie & Mamalink



Assalamualaikum. Alhamdulillah hari ni bertemu lagi kita di sini ye haha. Nak habaq mai ni, ada contest Give Away Bernilai RM500 by Nurfuzie & Mamalink!!! Actually dah lama tak join contest daripada blogger blogger ni sekalian. Dulu-dulu masa sekolah dulu rajin lah. Since dah masuk GMI, assignments kemain bertimbun tak henti-henti. Maka rutin nak berceloteh or nak join any Give away or segment contest tak menyempat.

So here is, this is my first Give Away aku join for tweenty6teen. For those yang nak sama sama berganding bahu memeriahkan lagi Give Away ni, uolls bolehlah dengan segala hormatnya 'tembak' link banner kat bawah ni ye and ikuti step seterusnya yaa...

"May the force be with you" - Star Wars

klik untuk join
Give Away Bernilai RM500 by Nurfuzie & Mamalink | Bersempena Tahun Baru 2016 dan Hari Lahir Cik EN pada 16 Januari nanti, cik en berbesar hati untuk mengadakan Give Away Bernilai RM500 by Nurfuzie & Mamalink yang akan berlangsung pada 4 Januari 2016 sehingga 31 Januari 2016. Hanya perlu mengikuti syarat syarat dibawah dan korang berpeluang menjadi salah seorang pemenang daripada 27 pemenang untuk merebut hadiah hadiah bernilai RM535. 

Follow Blog Di bawah

Follow Page

Instagram

Bloglist

Hadiah? Mesti terlepas pandang ini, Cik en dah keluarkan awal ye. Boleh rujuk di bawah ini
Senarai Hadiah Hebat
Dah submit entry? Boleh rujuk di bawah ini pula
Senarai Peserta Hebat

5 Komentar:

  1. PapaG singgah blogwalking dari segmen yang sama
    Give Away Bernilai RM500 by Nurfuzie & Mamalink

    PapaG nak jemput join segmen yang sedang berlangsung di Papaglamz.com. Kalau sudi join tau. TQVM
    MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz

    ReplyDelete
  2. Singgah sini dri GA Yg Sama..

    http://mimirheem.blogspot.my/2016/01/klik-banner-untuk-join-give-away.html

    Semoga berjaya..

    ReplyDelete
  3. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  4. singgah sini... done follow
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/01/give-away-bernilai-rm500-by-nurfuzie.html

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi menerjah ke ruangan saya kali ini.
Anda diwajibkan untuk komen. Amaran keras!
*ceh tipu je HAHA =P*